Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

"ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ" με 5 ευρώ δυο παραστασεις στις 2 και 5/11


Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για τη γενική δοκιμή της παράστασης «ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η Ελένη Ράντου και το θέατρο ΔΙΑΝΑ ανοίγουν τις πόρτες για το κοινό και στη γενική δοκιμή της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου έναντι συμβολικού εισιτηρίου, μόνο 5 ευρώ.

Αν θέλετε να δείτε από κοντά τις τελευταίες πρόβες πριν η παράσταση σηκώσει αυλαία, επικοινωνήστε άμεσα με το θέατρο στο τήλεφωνο: 210-3626596.
Ώρα έναρξης των γενικών δοκιμών: 20.15. 

ΠΑΙΖΟΥΝ :
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος 

Λιγα λογια για την παρασταση...
Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη, που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;

Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους… Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία : Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά : Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια : Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση : Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια : Κώστας Ζήκος

Video art : Ακης Πολύζος

Φωτογραφία : Ορφέας Εμιρζάς