Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

8o χαριστικό παζάρι από το xariseto.gr..Κυριακή 12/12


Σε μια προσπάθεια διάδοσης της ιδέας «Μην το πετάς, xariseTo» την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, το xariseto.gr μαζί με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων θα οργανώσει χαριστικό παζάρι στο 9ου Δημοτικού σχολείου στην Δελφών (Ανατολικά, έναντι ΕΛΤΑ Δελφών)στη Θεσσαλονίκη . Όσα αντικείμενα φέρεται θα στηθούν σε υπαίθριους πάγκους, από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00

Γι’ αυτό ας ψάξουμε τα πατάρια μας , την αποθήκη και την ντουλάπα μας και να μαζέψουμε ότι δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε και να τα χαρίσουμε αντί να τα πετάξουμε και να καταλήξουν στις χωματερές μπορούμε να δώσουμε χαρά σε «νέους» ιδιοκτήτες.

Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι άμυνα ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος. Δεν σημαίνει φιλανθρωπία ή απλά άδειασμα της αποθήκης ή της ντουλάπας μας , αλλά αλληλεγγύη.

Το χαριστικό παζάρι πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν ό,τι τους φανεί χρήσιμο, χωρίς να δώσουν χρήματα, απλά με την προϋπόθεση πως θα το χρησιμοποιήσουν.

Τα ρούχα που δεν θα βρουν ιδιοκτήτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διατεθούν σε γηροκομεία, ιδρύματα και εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην τράπεζα αλληλεγγύης του Δήμου.

Φέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Βιβλία, cd, Παιχνίδια και ό,τι άλλο δεν χρησιμοποιείτε στο παζάρι του xariseto.gr και πάρτε ό,τι σας είναι χρήσιμο !

Θα υπάρχει ειδικός κάδος για ληγμένα φάρμακα (χάπια) για αποτέφρωση καθώς και για καταστραμμένα cd-dvd προς ανακύκλωση.