Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σάββατο 22/1: Κοτζιά: 12.00 : Συλλέγουμε ρούχα και κουβέρτες!








Hola atenistas

Δυστυχώς η βροχή ξημερώματα Κυριακής δεν επέτρεψε να γίνει η δράση μας στον Ιλισσό.

Το στρώμα λάσπης είναι πραγματικά παχύ και στα σημεία που θέλαμε να καθαρίσουμε δύσκολα θα είχαμε πρόσβαση. Εννοείται ότι θα επανέλθουμε στο σημείο.

• Ειδοποίηση αναβολής στάλθηκε σε όσους συμπληρωσαν την φόρμα. Συμπέρασμα: συμπληρώνετε την φόρμα! :-)

Πάμε για νέα δράση
Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 12 μέχρι 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Κοτζιά εμπνευσμένοι από την δράση "ένα δέντρο γεμάτο γάλα" αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε ένα λεπτό θέμα και να προσφέρουμε μια ανακούφιση σε κάποιους που υποφέρουν αυτήν την περίοδο, τους άστεγους και άπορες οικογένειες, ανθρώπους σε ανάγκη χωρίς καμία διάκριση.
Μαζεύουμε sleeping bag, κουβέρτες, γάντια, κάλτσες, σκουφιά, κασκόλ, αδιάβροχα, νιτσεράδες, οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο και πρακτικό. Παπούτσια όχι, ρούχα γενικά, φέρτε πραγματικά χρήσιμα.

Ανοίξτε τις ντουλάπες σας, και φέρτε μας ότι δεν χρησιμοποιείτε πλέον, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και εννοείται καθαρό και σιδερωμένο.
Αμέσως μετά την συλλογή, η ομάδα care των atenistas θα τα διαμοιράσει σε περιοχές που έχει ήδη επισημάνει και υπάρχει ανάγκη.
Η επιτυχία της δράσης εξαρτάται από όλους εμάς!
Σας περιμένουμε!
OI MOODHACKERS.BLOGSPOT.COM

Υ.Γ. Για την διανομή χρειαζόμαστε ένα φορτηγάκι, ή βαν, αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το παρέχει για λίγες ώρες το απόγευμα του Σαββάτου να επικοινωνήσει στο care@atenistas.gr




--

____________