Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Ειδικές τιμές στο Μέγαρο για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδεςΠολιτισμός για όλους
Σταθερή άποψη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, είναι ότι ιδιαίτερα σήμερα, στη μεγάλη οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας, κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από το αγαθό του πολιτισμού.
Ο Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής κ. Ιωάννης Μάνος δήλωσε σχετικά:
‘To Μέγαρο Μουσικής ‘ανοίγεται’ στον κόσμο με διεθνείς συνεργασίες φιλοξενώντας καλλιτεχνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως αυτές τις ημέρες μια από τις καλύτερες ορχήστρες στον κόσμο, προωθώντας συγχρόνως το ελληνική πολιτιστική δημιουργία εδώ και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ‘ανοίγεται στην πόλη και την κοινωνία’ όπου πέρα από πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκτός Μεγάρου, καθιερώνονται ειδικές τιμές για τους νέους έως 25 ετών, για τους ανέργους, για την τρίτη ηλικία, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους πολύτεκνους, ώστε να είναι δυνατόν να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις του Μεγάρου όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τις σημερινές δυσκολίες. ’
Ειδικότερα το Μέγαρο ανοίγει όλες τις παραγωγές του στους νέους (μέχρι 25 ετών), τους ανέργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας τες σε τιμές εισιτηρίων 5-10€.
Ανοίγει επίσης τις παραγωγές του στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και τους πολύτεκνους με τιμές 8-15€. Οι τιμές αυτές θα ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2012. Θα εφαρμόζονται σε όλες τις παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής με εξαίρεση την όπερα.